HomeOpleiding Kies een opleiding waar je wat mee kunt

Kies een opleiding waar je wat mee kunt

Posted in : Opleiding on by : Rodney

Werk je al jaren in dezelfde functie en ben je toe aan wat anders maar heb je daar niet de juiste kennis voor? Of vindt je baas dat je wel aan een nieuwe uitdaging toe bent? Dan is het een goed plan om eerst een opleiding te volgen die bij een nieuwe functie past.

Theorie en praktijk sluiten op elkaar aan

Bij Fabius opleidingen kun je terecht voor uiteenlopende cursussen op kantoorgebied maar ook om te leren boekhouden. Ze geven theorielessen die je goed voorbereiden op de praktijk omdat ze op de hoogte zijn van wat werkgevers verlangen van een sollicitant en van een mogelijke werknemer. Fabius speelt in op de vraag die er is naar personeel en zorgt ervoor dat je zowel voor een parttime als fulltime baan de geschikte papieren hebt.

Opleiding op een locatie dichtbij

Een opleiding volgen bij Fabius maakt dat je meer kans maakt op een goede baan of vooruitgaat in je carrière. De opleiders motiveren je zoveel mogelijk zodat je met succes een opleiding en het bijbehorende examen kunt doen. De opleidingen worden in een klas gegeven maar je werkt er ook thuis aan. Voor de klassikale lessen kun je altijd terecht op een locatie bij jou in de buurt want de opleidingen worden op veel plaatsen gegeven.

Voorsaarden voor deelname

Een ander voordeel van Fabius is dat je geen speciale vooropleiding hoeft te hebben voor het merendeel van de opleidingen. Bij sommige opleidingen is dit wel noodzakelijk maar de vereiste cursus wordt in dat geval ook door hen zelf gegeven. Voor bepaalde opleidingen geldt verder dat je een goede kennis van het Nederlands dient te hebben en enige ervaring met de computer is gewenst, ook omdat dit ervoor zorgt dat je sneller de materie onder de knie krijgt.