HomeJuridisch Goede advocaat in Breda en omstreken

Goede advocaat in Breda en omstreken

Posted in : Juridisch on by : Rodney

Heb je een strafbaar feit gepleegd of word je ergens van beschuldigd en wordt er een rechtszaak tegen je aangespannen? Dan kun je natuurlijk wel een goede advocaat gebruiken. Voor diverse strafrechtzaken kun je dan ook een advocaat Breda inzetten. Singel Advocaten werkt met ervaren medewerkers en is inzetbaar bij tal van strafrechtzaken.

Verschillende delicten in behandeling

Je kunt hierbij denken aan onder andere geweldsdelicten, drugsfeiten, politieverhoor, strafblad en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Ze werken hoofdzakelijk in de omgeving van Breda maar als je verder weg woont is dat ook geen probleem en kunnen ze je ook bijstaan.

Hoe neem je contact met Singel Advocaten op?

Om ervoor te zorgen dat Singel Advocaten je helpt met de rechtszaak en alle feiten die daarbij horen kun je het beste contact opnemen via hun website. Je vindt hierop een vragenformulier dat je invult en verstuurt. Omdat je persoonlijke gegevens invult wil je natuurlijk wel dat dit op een veilige manier gebeurt maar daar kun je zeker van zijn. Het formulier komt altijd terecht bij de persoon waarvoor het bedoeld is en de gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Nadat ze je gegevens en verhaal hebben doorgenomen nemen ze zelf contact met jou op. Je bent dan niet verplicht om met hen in zee te gaan maar dat behoort wel tot de mogelijkheden.

Zorg dat de kosten goed geregeld worden

Een advocaat is niet goedkoop. Daarom biedt Singel Advocaten ook de mogelijkheid om van tevoren een vaste prijs af te spreken. Dan weet je waar je aan toe bent en komen er later geen extra kosten bij. Ze werken ook pro deo aan verschillende zaken dus misschien kom je daar ook voor in aanmerking. Informeer van tevoren altijd of dit in jouw geval ook mogelijk is.