HomeVlaggen De kers op de taart

De kers op de taart

Posted in : Vlaggen on by : Rodney

Jouw eigen bedrijf is iets waar je trots op bent. Je zorgt er dan ook voor dat jouw bedrijfspand er blinkend en goed gepoetst bij staat. Toen je in jouw pand trok was het nog kaal. Het industrieterrein lag nog half braak. Tijd om jouw bedrijf in de schijnwerpers te zetten en klanten en leveranciers als een magneet naar jouw bedrijf toe te trekken. Een vlag is voor de meeste ondernemers de ultieme methode om hun bedrijf te promoten. Voordat je een vlag gaat uithangen moet je echter wel zorgen voor een vlaggenmast.

Hoe plaats je een vlaggenmast

Om een vlaggenmast te plaatsen zal je een goede verankering moeten hebben. Je hebt immers een lange mast voor je bedrijf staan en je zou niet willen dat die door een storm omwaait. Je moet daarvoor een gat laten aanleggen, de verankering laten plaatsen, en dat anker vervolgens stutten met cement. Een hoop werk, waar jij als ondernemer waarschijnlijk geen tijd voor hebt en waar je ook geen zin in hebt.

Waarom moeilijk doen als je kan uitbesteden

Als jij wel een vlag wil bij je bedrijf, maar als je geen zin hebt om een vlaggenmast te plaatsen doe je wat meerdere ondernemers al deden; je neemt contact op met www.provlaggenmasten.nl. Daar weten ze alles van vlaggen en banieren af. Ze weten precies hoe een vlaggenmast moet worden geplaatst en verankerd. Daarnaast weten ze ook heel precies aan welke veiligheidseisen een vlaggenmast moet voldoen. Waarom zou je zelf gaan ploeteren wanneer je het ook aan iemand met kennis van zaken kan uitbesteden.

Geen omkijken naar

Een bestelde vlaggenmast wordt geplaatst in overleg met jou. De vlag lever je zelf aan, of je laat deze produceren door de professionals van Provlaggenmasten. Je staat erbij en kijkt ernaar terwijl jouw vlag als kers op de taart wordt gehesen naast je bedrijf. Een moment om trots op te zijn, zonder inspanning voor jou.